Ny sæson 2016/2017: Tilmelding fra 1. september.

Til alle svømmeklubs interesserede
Så er vi klar til svømmesæson'en 2016/2017

Tilmeldingerne kan foretages fra 1. september
Selve undervisningen starter op 5. september kl. 16:00 med de første hold.

Klubben mangler stadig trænere, så er der f.eks. forældre derude, som ønsker at støtte og hjælpe vores fantastiske klub, så send gerne vores formand en mail.

Alle medlemmer ønskes en rigtig god svømmesæson.

Tilmelding sker under menuen TILMELDING

Der blev valgt ny bestyrelse ved den ekstraordinære generalforsamling d. 25. maj.

Bestyrelse

Formand: Christian Woldsgaard
Næstformand: John Hoffer
Sekretær: Birgitte Nissen Hansen
Kasserer: Ole Ziemer
Bestyrelsesmedlem: Line Skov

Suppleanter:
Karl Zinglersen, Marianne Olsen, Jonas Tetzschner, Jesper Olesen

Ferier og aflysninger

Som hovedregel er der ingen svømning i skolernes ferier.

Vores instruktører og hjælpetrænere underviser på frivillig basis. Det kan desværre forekomme, at der er dage, hvor de ikke kan være til stede. I det omfang det er muligt, vil vi forsøge at skaffe en afløser, så vi kan undgå aflysninger. Hvis du har mod på at hjælpe til i sådanne tilfælde, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen. Vi hjælper dig gerne i gang.

Da der er stort pres på vores hold, beder vi om at I melder afbud hvis I ikke kan komme til svømning. Hvis I holder op i løbet af sæsonen, vil vi gerne have besked, så vi kan give pladsen videre til den næste på ventelisten.

NB! I tilfælde af uvejr, er undervisningen aflyst, såfremt busserne ikke kører kl. 14.