Ny sæson 2017/2018: Tilmelding fra 15. august.

Til alle svømmeklubs interesserede
Så er vi klar til svømmesæson'en 2017/2018

Tilmeldingerne kan foretages fra 15. august
Selve undervisningen starter fra 1. september.

Klubben mangler stadig trænere til enkelte hold, så er der f.eks. forældre derude, som ønsker at støtte og hjælpe vores fantastiske klub, så send gerne vores formand en mail. På disse hold vil det kun være muligt at tilmelde sig på venteliste, og holdene vil kun blive oprettet hvis der bliver fundet en træner.

Alle medlemmer ønskes en rigtig god svømmesæson.

Tilmelding sker under menuen TILMELDING

Ferier og aflysninger
Som hovedregel er der ingen svømning i skolernes ferier.
.::
Vores instruktører og hjælpetrænere underviser på frivillig basis. Det kan desværre forekomme, at der er dage, hvor de ikke kan være til stede. I det omfang det er muligt, vil vi forsøge at skaffe en afløser, så vi kan undgå aflysninger. Hvis du har mod på at hjælpe til i sådanne tilfælde, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen. Vi hjælper dig gerne i gang.

Da der er stort pres på vores hold, beder vi om at I melder afbud hvis I ikke kan komme til svømning. Hvis I holder op i løbet af sæsonen, vil vi gerne have besked, så vi kan give pladsen videre til den næste på ventelisten.

NB! I tilfælde af uvejr, er undervisningen aflyst, såfremt busserne ikke kører kl. 14.

Kontaktinfo:
klubmodul.nalu@gmail.com